Dansk Metals sangerstævne 2019

Lørdag den 11. maj 2019 deltog vi, Metalkoret Vulkan, i sangerstævnet i Randers Arena. I stævnet deltog ni kor fra hele landet. Hvert kor sang et selvvalgt repertoire, hvorefter samtlige kor sluttede koncerten af med tre fællesnumre under ledelse af dirigent Peter Sabroe.

Om aftenen var der middag med underholdning og efterfølgende dans. Aftenen sluttede med natmad kl. 24.00.

Et fint stævne med stor ros til Metalkoret Scandia for et veltilrettelagt arrangement.

VM i sejlads Aarhus 2018

Søndag  den 5. august var koret med til at underholde deltagerne i – og besøgende  ved verdensmesterskaberne i sejlads på Aarhus Ø. Vores repertoire faldt i god smag hos tilhørerne, så endnu en god dag!

Julekoncerter i 2017

Metalkoret Vulkan var med til at synge julen ind på Lokalcenter Bøgeskovhus den 4. december og den 11. december på Patienthotellet på KH.

Derudover var vi inviteret af Klostergadekoret til at give koncert i Klostergadecentret den 16. december. En fin dag, så tak til Klostergadekoret for initiativet.

Høstgudstjeneste i Trige Kirke

Søndag den 10. september var koret inviteret til at synge i forbindelse med Høstgudstjeneste v.  sognepræst Lone Hindø i Trige Kirke. Efter Gudstjenesten/koncerten blev vi budt på tapas i kirken.

En fin Gudstjeneste – en god koncert – en fyldt kirke – en dejlig dag

1. maj 2017

Som en festlig optakt til Fællesorganisationens 1. maj arrangement sang Metalkoret Vulkan på Rådhuspladsen og senere på Tangkrogen i Aarhus.

 

Julekoncerter 2016

Koret gav julekoncerter på hhv. lokalcenter Bøgeskovhus og på Patienthotellet på Kommunehospitalet. Begge koncerter forløb godt og alle havde en rigtig hyggelig aften begge steder. Dog kunne vi godt have ønsket lidt flere tilhørere på Bøgeskovhus.